До Грузії не пустили «Кузю» з «Універу», який підтримує війну росії проти України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура / Суспільство / Події
10 серпня 2023, 21:40

До Грузії не пустили «Кузю» з «Універу», який підтримує війну росії проти України

Колись відомий російський актор віталій гогунський своєю роллю Кузі у серіалі "Універ", став об'єктом тимчасової уваги через неприємні для нього обставини під час поїздки до Грузії.

За даними російського видання Mash, гогунського не випустили з аеропорту Тбілісі, де він прибув для зйомок в рамках проєкту. Його було примусово повернуто на зворотній рейс під прикордонним конвоєм.

Актор особисто поділився з журналістами, що наміром було відвідати Грузію, де проживає його кохана дівчина. Однак влада Грузії вирішила відмовити чоловіку у в'їзді. гогунський висловив своє незадоволення, заявивши, що ця ситуація виникла через певні політичні обставини: "Кажуть, буде надто великий резонанс, якщо ми вас пропустимо."

Крім того, актор виступив з закликом до росіян залишатися вдома та відпочивати на батьківщині. Він відзначив, що інші країни можуть пропонувати різноманітні можливості для відпочинку, але є аспекти, які унікальні для росії.

Директор віталія гогунського поділився з журналістами своїми поглядами на причини, що можуть стояти за цією відмовою від в'їзду: «Дії актора призвели до порушення законодавства країни, оскільки він нещодавно перебував в Абхазії».

Варто відзначити, що віталій гогунський має коріння з міста Кременчук. Його батько колись був депутатом міської ради. У 2022 році артист відзначав, що у нього складні стосунки з деякими родичами та друзями, які виступили проти російського вторгнення в Україну.

Сам віталій гогунський від самого початку повномасштабної війни висловив свою підтримку геноциду українців та приїзджав на фронт до російських окупантів.


irta-fax
+Поширити: