Зеленський хоче звільнити міністра культури Ткаченко. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Влада / Культура
20 липня 2023, 22:57

Зеленський хоче звільнити міністра культури Ткаченко

У щоденному вечірньому відеозверненні до народу України 20 липня президент Володимир Зеленський повідомив про бажання знайти заміну міністру культури Олександру Ткаченку.

Також Зеленський повідомив, що провів розмову зі Шмигалем щодо бюджетних витрат. Він наголосив, що в умовах війни державні кошти мають бути максимально спрямовані на оборону країни.

"Говорив сьогодні з премʼєр-міністром Шмигалем і про інше питання, яке варто розглядати, зокрема, через призму справедливості: бюджетні видатки. Я запропонував главі уряду два кроки. Перший: знайти позабюджетні кошти на проекти, які зараз дійсно потрібні. У світі є люди, які можуть допомогти. Другий: попросив премʼєр-міністра розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики України", - наголосив президент.


irta-fax
+Поширити: