"Бардак. Винесли все, аж до туалетного паперу": обстановка в окупованому Лисичанську від очевидців. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
20 квітня 2023, 20:04

"Бардак. Винесли все, аж до туалетного паперу": обстановка в окупованому Лисичанську від очевидців

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганській області беззаконня процвітає. Порожні будинки розбирають до гвоздики, а за скарги можуть і пристрелити.

Ось, що пишуть про ситуацію в місті в регіональних пабліках:

"Сьогодні батько виїхав з міста. Обстановка поки що ніяка, в місті бардак. Залізли до мене в будинок винесли всі (аж до туалетного паперу) і знаємо хто!! Скаржитися нікому. Батько звернувся до військових який патрулюють місто, тим пофіг, він почав лаятись його ледь не пристрелили.

"По місту бігають зграї собак, і кидаються на людей. Всі хто відсутні в місті майте на увазі, якщо приватний будинок порожній - розберуть до цвяха!"

"В останні дні нагнали багато "м'яса" та техніки. Решта - як і раніше".

У місті проблеми із відсутністю комунальних послуг змінилися на нові – відсутність продуктів.

"Тільки сьогодні ввечері приїхала з Лисичанська, живу на Кировій горі - води немає, жителі навіть у свято носили воду, світла немає, продуктів у магазині 15 квітня вже о 12 годині не було і відкриється він 19 і то не знають, чи продукти будуть. Сказали, що сьогодні дали світло у двоповерхівках на Цегляному, а на Кировій обриви не усувають”.

Нагадаємо, що в магазинах Лисичанська щосили торгують "гуманітаркою" за космічними цінами. При чому абсолютно безкарно, оскільки відбувається все з дозволу місцевого гауляйтера Скорого.

Команда «Ірта-fax» підготувала новий аналітичний матеріал, в якому разом із юристами та адвокатами досліджувала тему, як отримати компенсацію за втрачене майно на окупованих територіях. Всі подробиці можна дізнатись перейшовши за посиланням у тексті.


Час Пік
+Поширити: