"Навіть не вмикайте": наслідки використання мобільного інтернету на окупованій Луганщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
20 квітня 2023, 19:59

"Навіть не вмикайте": наслідки використання мобільного інтернету на окупованій Луганщині

На окупованій Луганщині знову запрацював мобільний інтернет. Однак користуватися подібними привілеями можна собі на шкоду, оскільки йде повноцінне відстеження всього трафіку.

Про це повідомляє ТГ - канал "АРТЮХ", передає Час Пік.

Подібна інформація з'явилася в мережі не тільки від жителів тимчасово окупованих міст "трикутника" (Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне).

"Пробуйте дзвонити, центр ідеальний зв'язок", — повідомляють лисичани.

У проросійських ресурсах також віщають про те, що всі сервіси працюють у штатному режимі.

"На Республіканський мобільний оператор "Мобільні комунікаційні системи" повідомив про завершення робіт на комутаційному обладнанні, всі сервіси працюють у штатному режимі", - відзвітували окупанти.

Однак, все не так райдужно, як може здатися, на перший погляд. При використанні мобільного інтернету йде повноцінне відстеження всього трафіку.

"Важливо. На окупованій Луганщині знову запрацював мобільний інтернет. Не використовуйте його в жодному разі, навіть не вмикайте - йде повноцінне відстеження всього трафіку. Відповім на популярне запитання: ні, VPN не допоможе. Сама сімка місцевого оператора несе загрозу і відтепер під повним контролем ФСБ, паузи вони брали, щоб завершити необхідні механізми. В ідеалі розділити телефон для користування в мережі та телефон для зв'язку із сім-карткою місцевого оператора. Якщо один телефон користувався з даною сім-картою - у росіян є можливість дістати ваш IMEI з усіма наслідками, що звідси випливають", - зазначає автор повідомлення.

Команда «Ірта-fax» підготувала новий аналітичний матеріал, в якому разом із юристами та адвокатами досліджувала тему, як отримати компенсацію за втрачене майно на окупованих територіях. Всі подробиці можна дізнатись перейшовши за посиланням у тексті.


Час Пік
+Поширити: