Просять перереєструвати свої акаунти: на Луганщині окупанти змінюють код номера телефону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
13 квітня 2023, 18:07

Просять перереєструвати свої акаунти: на Луганщині окупанти змінюють код номера телефону

В окупованій частині Луганської області всі номери абонентів (МКС) будуть переведені на російську нумерацію до 1 липня 2023 року.

Про це повідомляють пропагандистські ресурси, повідомляє Час Пік.

"З 01 липня 2023 року всі номери +38072 будуть автоматично переведені на +7959. Всі дзвінки та СМС-повідомлення будуть працювати тільки через код +7959. Нагадуємо про необхідність перереєстрації своїх акаунтів у соціальних мережах та інших сервісах на код +7959, тому що дзвінки та СМС-повідомлення не надходитимуть на номери з кодом +38072", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з лютого 2023 року на тимчасово окупованих територіях Луганської області виникли серйозні проблеми з мобільним зв'язком. До низки населених пунктів додзвонитися неможливо.

Мобільного зв'язку немає в Кремінному, Рубіжному, Сєвєродонецьку та Лисичанську. З'являється лише між Сєвєродонецьком та Айдаром.


Час Пік
+Поширити: