"Нічого святого": На Луганщині окупанти грабують кладовища, знімають та вивозять кам'яні пам'ятники. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Регіональні
12 квітня 2023, 18:51

"Нічого святого": На Луганщині окупанти грабують кладовища, знімають та вивозять кам'яні пам'ятники

Російські окупанти прославилися на весь світ звірячими вбивствами, грабежами та мародерством. Весь світ стежив за тим, як вони гребуть чужі унітази, пральні машини, жіночу білизну... Тепер вони орудують на кладовищах.

В Луганській області на захоплених територіях російські окупанти грабують навіть кладовища. Вони знімають та вивозять кам'яні пам'ятники.

За даними Луганської ОВА, загиблих окупантів у Попаснянському районі ховають під старими пам'ятниками, на яких перешліфовують прізвища.

За словами виконувача обов'язків начальника Луганської обласної військової адміністрації Олексія Смирнова, нові пам'ятники для загиблих загарбників не купують, бо це надто дорого. Окупанти знімають кам'яні пам'ятники з могил на кладовищах, везуть їх у Кадіївку (колишній Стаханов) та перешліфовують написи, наносячи прізвища вбитих окупантів.

"Вибух мозку", "Дно пробито давно... але щоб на стільки", "Остання стадія", "Ну а що ще чекати від того кримінального бидла, що прийшло оккупантами на нашу землю... Русня завжди крадіжкою славилася", - прокоментували у мережі дії окупантів.

При цьому російські загарбники продовжують тероризувати місцеве населення. Проводять обшуки будинків та громадян, підозрюваних у підтримці України. Людей відвозять у невідомому напрямку, повертаються не всі.

Для залякування мирних людей та українських воїнів російські нелюди викладають у мережу відео своїх звірств. Днями в мережі з'явилося відео страти полоненого українського воїна, якому російські окупанти відрізали голову.


Час Пік
+Поширити: