Сергій Гайдай йде з посади голови Луганської ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Регіональні
14 березня 2023, 19:30

Сергій Гайдай йде з посади голови Луганської ОВА

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай звільнився з посади. Як писали ЗМІ Гайдай може оголосити про своє звільнення завтра, 15 березня.

Кабінет міністрів погодив звільнення очільників трьох обласних військових адміністрацій: Гайдая Сергія з посади голови Луганської обласної державної адміністрації; Марченка Максима з посади голови Одеської обласної державної адміністрації; Гамалія Сергія з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це постійний представник уряд у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив 14 березня.

Далі їх має звільнити президент Володимир Зеленський. Хто саме буде замість них — поки невідомо.

Нагадаємо, що незадовго до цього в українських ЗМІ гуляла інформацію про те, що Сергій Гайдай може стати послом України в Казахстані. Також 14 березня нардеп Олексій Гончаренко анонсував у своєму Телеграмі звільнення з посади Сергія Гайдая.


Ірта-fax
+Поширити: