На Луганщині загарбники будують модульні лікарні через велику кількість поранених. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
08 березня 2023, 21:00

На Луганщині загарбники будують модульні лікарні через велику кількість поранених

Модульні медичні пункти для російських військових на Луганщині розташовують впритул до домівок мирних жителів. В лікарнях окупованої Луганщини не вистачає місць для поранених росіян, тому рф почала будувати модульні пункти швидкої допомоги. Пише видання «Реальна газета» з посиланням на інформацію від Луганської ОВА.

«Для поранених загарбників вже не вистачає койко-ліжок в лікарнях Луганщини. Бо додається таких осіб щодня», — йдеться у повідомленні.

Додається, що розташовують ці споруди поряд з домівками мирних жителів.

Лікарів теж не вистачає, тому загарбники привозять своїх медпрацівників, оформлюючи їм відрядження з різних територій рф. На Луганщині їм обіцяють підвищену зарплатню.

«Тепер знайшли і де лікувати поранених. Спеціально для них зводять модульні станції швидкої допомоги, які більше нагадують альтанки, ані ж лікувальні заклади. Але то вже їхня справа та їхнє відношення до власних військових», — розповіли в адміністрації.

Як повідомлялось раніше, в росії вважають, що їм знадобиться щонайменше 350 мільярдів рублів, щоб відновити об’єкти, які вона сама зруйнувала в окупованих областях України.


Ірта-fax
+Поширити: