Вихованці санаторної школи з Сєвєродонецька навчаються в Австрії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
07 вересня 2022, 13:00

Вихованці санаторної школи з Сєвєродонецька навчаються в Австрії

69 вихованцям санаторної школи із Сєвєродонецька облаштували кабінети для навчання в Австрії. Про це повідомила Луганська ОВА.

“Ще на початку березня 69 вихованців Сєвєродонецької обласної санаторної школи евакуювали до Республіки Австрія, де вони змогли спокійно жити, вчитися, відпочивати й отримувати належний медичний догляд”, - йдеться в повідомленні.

Завдяки допомозі Noah Sozialbetriebe gemeinnützige GmbH Marcus SCHÄFLINGER і мерії міста Санкт-Георген дітям з Луганщини облаштували п’ять навчальних кабінетів, провели Інтернет, встановили проектори, інтерактивні дошки, закупили 62 ноутбуки та навушники.

Влітку діти з Луганщини підіймалися в Альпи, тренувалися в яхтклубі, де отримали міжнародні сертифікати першого рівня на право самостійно займатися парусним спортом, відпочивали в американському таборі Younglife.

Вони брали участь у футбольних турнірах, відвідали зоопарк, парк динозаврів, водні атракціони, музеї у Вельсі та Лінці, музичні концерти, ляльковий театр, циркові вистави.


Ірта-fax
+Поширити: